KOMPANIJA LUŠTICA DEVELOPMENT POMOGLA STUDENTIMA SA 7000 EURA

KOMPANIJA LUŠTICA DEVELOPMENT POMOGLA STUDENTIMA SA 7000 EURA

168
0
Podijeli

Kompanija Luštica Divelopment AD potpisala je ugovor o sponzorstvu sa „Studentskim sportskim savezom Crne Gore”, u vrijednosti od 7.000 eura.

Kao sponzor ove studentske sportske organizacije, Luštica Divelopment AD želi da potpomogne razvoj sporta među mladima u Crnoj Gori i omogući poboljšanje uslova u kojima se odvijaju sportske aktivnosti Saveza. Između ostalih planiranih aktivnosti, članovi studentske sportske reprezentacije će nastupati na međunarodnom prvenstvu u karateu u Baru, u junu ove godine.
– Naša je želja da na ovaj način pomognemo mladima da se aktivno i uspješno bave sportom, jer time njeguju zdrav način života, timski duh, kao i odgovoran odnos prema prirodi i svojoj sredini. Vjerujemo da će raznovrsne aktivnosti Sportskog saveza Crne Gore doprinijeti jačanju kolektivne vizije ove mlade generacije, bez koje nema napretka čitave zajednice, rekao je Kolin Kingsmil, direktor prodaje i marketinga u Luštica Divelopment AD.
Tokom prošle godine Luštica Divelopment je uložila preko 100 hiljada eura u različite društveno odgovorne projekte u Crnoj Gori. Među organizacijama kojima je do sada obezbijeđena finansijska podrška su Centar za djecu sa specijalnim potrebama, kao i lokalni košarkaški i fudbalski klub, a u planu je i sklapanje ugovora o sponzorstvu sa drugim sportskim timovima.
Tokom ove godine, kompanija će nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice i socijalno ugroženim kategorijama, posebno u Radovićima i Tivtu, najavljeno je iz kompanije koja gradi preko milijardu eura vrijedan kompleks Luštica bej.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code