Kompaniji Azmont Investments dvije nagrade na samitu European Property Awards

Kompaniji Azmont Investments dvije nagrade na samitu European Property Awards

4
Podijeli

Na evropskom samitu pod nazivom European Property Awards, u londonskom Lancaster hotelu, kompanija Azmont Investments dobila je najveće priznanje  od 5 zvjezdica za projekat Portonovi u dvije kategorije:

Mixed-use Architecture for Montenegro ( za arhitekturu projekta mještovite namjene za Crnu Goru) i Mixed-use Development for Montenegro ( za razvoj projekta mještovite namjene za Crnu Goru).

Picerija i restoran

– Ponosni smo zbog ovih priznanja koji su velika motivacija, ali i dodatna odgovornost za nas i naše partnere – kada vas procjenjuju najveći lideri i eksperti industrije to svakako jeste podstrek da pratimo našu viziju i razvijemo Portonovi rizort. Portonovi će biti oličenje jedinstvenosti i luksuza na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori –  istakao je predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments na ceremoniji, Ahmet Erentok.

“IPAX UK” i “Europe Global exhibition and networking event” održani su 26. oktobra u Londonu, u hotelu Lancaster, kada je organizovana i ceremonija povodom dodjele prestižnog priznanja European Property Awards. Time je omogućena i sjajna prilika profesionalcima iz ove industrije za umrežavanje i saradnju.

European Property Awards predstavljaju najveći, najprestižniji i širom svijeta priznati program nagrađivanja. Odluke o nagradama se donose na sesijama koje vodi Lord Caithness, Lord Best, The Earl of Liverpool i Lord Thurso, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

The International Property Awards su kreirani i otvoreni za profesionalce koji stvaraju rezidencijalne i komercijalne nekretnine širom svijeta. Cilj im je da nagrade najveća postignuća kompanija koje se bave industrijom nekretnina. International Property Award je simbol kvaliteta, a o evropskoj nagradi odlučuje 70 nezavisnih profesionalaca. Sudije su fokusirane na dizajn, kvalitet, usluge koje se pružaju, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti. Ovo je 26-ta godina kako se nagrada dodjeljuje.

Kako navode iz Azmonta, Portonovi je stilizovani rizort mješovite namjene i nalazi se u srcu crnogorske obale, između planina i mora. Vjeruju da će uskoro biti pravi dragulj crnogorske krune i jedna od najpoželjnijih destinacija na Mediteranu. Po završetku, ovaj 650 miliona EUR vrijedni kompleks na 25 hektara uključivaće brojne rezidencijalne jedinice, private vile, najmoderniju marinu i prvi One&Only hotel u Evropi, podsjećaju iz ove kompanije.

Glavni investitor rizorta Portonovi je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori od 2012. godine

4 Komentari

  1. Blago nama sa ovakvim investitorima, samo nam maglu prodaju. Neće ga ovi otvarati, od velikog mega giga projekta biće na kraju samo napušteno gradilište.

Ostavite komentar

*

code