KOMPLEKS LUŠTICA BAY PREDSTAVLJEN NA SAJMU NEKRETNINA U KANU

KOMPLEKS LUŠTICA BAY PREDSTAVLJEN NA SAJMU NEKRETNINA U KANU

147
0
Podijeli

Predstavnici kompanije „Luštica Divelopment” AD predstavili su projekat „Luštica Bay” u okviru prezentacije Ministarstva održivog razvoja i turizma na najvećem međunarodnom sajmu nekretnina „MIPIM 2014″ u Kanu.

Premijerno je predstavljen koncept „6/94″ koji čini osnovu projekta „Luštica Bay”. Naime, od ukupne površine na kojoj će se ovaj grad prostirati, samo 6% zemljišta od 690 hektara će biti iskorišćeno za izgradnju, dok će preostalih 94% površine činiti prirodni ambijent, sa planinarskim i biciklističkim stazama, profesionalnim golf igralištem kao i drugim sportskim terenima.
Projekat „Luštica Bay” je zamišljen kao grad koji će ljubiteljima prirode moći da ponudi idealne uslove za život i uživanje u različitim sportskim aktivnostima, a da pri tom sve prirodne karakteristike ovog poluostrva ostanu netaknute.
„Veoma smo ponosni na činjenicu da je prilikom rada na projektu „Luštica Bay” naša ideja bila upravo da se očuva prirodni ambijent. Uz poštovanje svih principa održivosti i ekoloških standarda, naši projektanti su osmislili koncept kakvim malo ko može da se pohvali u Evropi”, istakao je direktor prodaje i marketinga u kompaniji „Luštica Divelopment AD”, Kolin Kingsmil.
U narednom periodu kompanija otpočinje kampanju u kojoj će javnosti predstaviti osnovnu ideju na kojoj se zasniva čitav projekat – „6/94″.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code