KOMPLEKS ZMIJICE NA PRODAJU

KOMPLEKS ZMIJICE NA PRODAJU

0
Podijeli

Kompleks Zmijice, između Zelenike i Kumbora, površine skoro 11 hiljada kvadratnih metara kompanija “Mješovito” iz Herceg Novog namjerava da proda. Raspisala je oglas za prodaju, po početnoj cijeni od 2,2 miliona EUR.

Lokacija je obuhvaćena Generalnim urbanističkim planom Opštine Herceg Novi i predstavlja Rezervnu zonu Zmijica, šira namjena turizam. To daje mogućnost da se na lokaciji projektuje hotelski kompleks ili turističko apartmansko naselje za tržište.

Picerija i restoran

Ponuda za kupovinu, pored osnovnih podataka o ponuđaču, treba da sadrži i dokaz o uplati depozita u iznosu od jedan odsto kupoprodajne cijene.

Učesnik nadmetanja sa najpovoljnijom ponudom biće pozvan da zaključi ugovor o kupoprodaji nepokretnosti pet dana nakon isteka roka za dostavljanje ponuda za kupovinu i uplaćeni depozit će mu se uračunati u kupoprodajnu cijenu.

Kriterijumi prema kojima će se vrijednovati ponude odnose se na ponuđenu kupoprodajnu cijenu koja nosi maksimalno 90 bodova, dok način i uslovi plaćanja kupoprodajne cijene nose deset bodova.

Ponude se mogu dostavljati  do 8. februara do 15 sati, a tenderska dokumentacija može se preuzimati od danas.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code