Početna Društvo Komunalna policija od danas radi 24 sata

Komunalna policija od danas radi 24 sata

12

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi će od danas do 1. septembra raditi non-stop, svim danima.

Radno vrijeme od 24 sata uvedeno je zbog pojačanog obima posla tokom ljeta i prijava građana.

Načelnica Službe Marija Andrić najavila je da će komunalna policija posebno kontrolisati nepropisno parkiranje, odobrenja za rad privremenih objekata, odobrenja o izvođenju muzičkog programa, buku, poštovanje odluke o drumskom saobraćaju, posebno vožnju Šetalištem Pet Danica, Obalom Nikole Kovačevića, te priobalnim putem kroz Đenoviće, Baošiće i Bijelu.

Pored toga, tokom naredna dva mjeseca biće pojačana i kontrola vanpijačne prodaje, radi suzbijanje sive ekonomije, kao i kontrola načina i vremena odlaganja komunalnog otpada.
Podsjećamo da je svaki ugostiteljski objekat u kome se izvodi muzički program po Zakonu o turizmu i ugostiteljstvu obavezan da ima limitatore.

Takođe, od danas će biti pojačana inspekcijska kontrola drumskog saobraćaja duž rivijere, s obzirom da važi zabrana saobraćanja donjim priobalnim putem, od 19h do 01h u Đenovićima, od 10h do 14h i od 19h do 01h u Baošićima i Bijeloj.

Iz Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi najavili su i veću kontrolu odlaganja komunalnog otpada, odnosno vrijeme odlaganja, a ono je dozvoljeno samo od 21 h do 06h.

Inspekcija će biti prisutnija i na Šetalištu Pet Danica, kontrolisati komunalni red, odobrenja za rad, ali i vožnju dostavnih vozila, koja je dozvoljena samo od 6-9 i od 14 do 16 h.

Službi 48 građani mogu podnijeti prijavu pozivom na broj Call centra – 19800, slanjem SMS poruke, mejla ili putem portala www.sistem48hercegnovi.me, kao i lično.

12 Komentari

 1. KAKVE VEZE IMA KOLIKO RADE,KAD NEMA NIKAKVOG EFEKTA.EBO UPRAVO SADA NA GRADILISTU KOD KARAULE,PUT ZA NJIBICE,BAGERI,KAMIONIMHAOS OD BUKE I PRASINE.KO JE TO DOZBOLIO,PA LJUDI MOJI I OBO MYLO GOSTI CE POBJECI.HOCE MO LI MI MJESTSNI NESZO PTRDUZETI,ILI CE TO RADIZI NADLRZNI ORGANI.

 2. Da li je dozvoljena gradnja kuce posto se kod Vuksanovica zida kuca, rade masine, bageri, mikseri od 6h do kasno u noc i niko nista. Kako tu buku i nepostovanje reda rijesiti ili se sve radi preko veze i zmuri na sve to ponasanje. Gdje je tu sluzba Komunalne policije?Za neke vazi za neke ne.

  • Onaj njihov punački, što je ranije bio diler a sada još i komunalni policajac, sa crvenom golfom peticom gti , što Divlja uz 3 trake…..

 3. Ima li nadleznost komunalna policija za iskrcavanje putnika iz autobusa ( bosanske,i ostalih registracija) na kraj igala kod lokalne autobuske stanice kod bivseg Novita!? Tu ce zasigurno neko nastradat,po sred puta koferi,dileri,putnici ,taxista koliko hoces!Mnogo los primjer za turizam! Ne znam ko moze to dozvoliti tu autobusko stajaliste ,ny sred ulice! A nigdje ni za lijeka cuvene ” komunalne policije” ,koja ,ako je placena po km.ima najvecu platu u drzavi!!!!

  13
 4. Moze li neki komunalni pandur da uvede reda kod zgrade Novljanke jer to je strasno kako se ko i gdje parkira da bi popio kafu ili narucio nesto u neki fast food ili slicno. I da ne komentarisemo vozila vlasnika tih istih kafica i prodavnica koji su imali eksluzivno pravo da im se uklone parkinzi ispred lokala i postave zardinjere da bi oni pored njih parkirali svoja vozila.

  16
  • Da, to je postalo toliko pretjerano da se izdrzat ne moze. Parkiranje na ulici iii stajanje sa 4 upaljena zmigavca, divlje parkiranje kod penzionera bez ikakvog reda, a policije nikad,bas nikad nema. Haos !

   12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code