Početna Društvo Konačno Idejno rješenje i Glavni projekat za put na Luštici

Konačno Idejno rješenje i Glavni projekat za put na Luštici

1

Nakon trećeg tendera, potpisan je ugovor o izradi Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju lokalne saobraćajnice na Luštici,  po kojem izrada dokumentacije treba da bude završena u roku od četiri mjeseca. Kako je saopšteno iz lokalne uprave, radi se o velikom koraku za realizaciju projekta kojim će biti riješeni dugogodišnji infrastrukturni problemi mještana Luštice i omogućen dalji razvoj ovog poluostrva.

Ugovor su potpisali Stevan Katić, predsjednik Opštine Herceg Novi i Edvard Spahija, izvršni direktor kompanije „Profil ing” d.o.o, koja je na tenderu izabrana kao najpovoljniji ponuđač.

Ugovorom je određeno da će Idejno rješenje i Glavni projekat biti urađeni za izgradnju lokalne saobraćajnice na potezu od postojećeg puta Rose-Krašići do postojećeg puta Babunci-Krašići. Vrijednost ovog posla je 87.120 eura.

Definisano je da će Opština isplatu sredstava obavljati na sledeći način:30% po dobijanju saglasnosti glavnog gradskog arhitekte na Idejno rješenje, 40% po predaji Glavnog projekta i 30% nakon dobijanja pozitivnog mišljenja na Glavni projekat od strane vršioca revizije.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code