Početna Promo Koncert pod vedrim nebom u Bocasi

Koncert pod vedrim nebom u Bocasi

0

Mjesna muzika Đenović, u čast  100-godišnjeg jubileja, prirediće “Koncert pod vedrim nebom” , u petak, 16. avgusta na Bocasa Beach&Restaurant (Casa del Mare) u Kamenarima.

Program počinje u 21h uz dvije divne dame Maju&Miu- vokal praćen klavirom, a posjetioci će uživati u sjajnom izboru evergreen i  jazz standards numera.

U 22h na glavnoj ponti Bocasa plaže, ukrašenoj svjetlošću fenjera, koncert će započeti  “sasvim neobičan orkestar” iz Đenovića i nesumnjivo oduševiti publiku obradom hitova, kao što su Ciao Bella, Cha cha cha, Hit the road Jack, Smoke on the water i mnogim drugim.

-Kvalitetna ponuda može biti samo bolja za tržište i svakako da dovede goste sa različitih podneblja i ponudi im ono što traže. U našoj grupaciji imamo 7 hotela i svaki od njih ima određene različitosti, ali ih odlikuje kvalitet usluge koji je standardizovan. Trudimo se da usluga bude personalizovana, da gosti dobiju ono što traže, odnosno i prije nego zatraže da mi osjetimo šta je njihova želja i to isporučimo – kaže nam suvlasnica kompanije Casa del Mare, Milena Milić.

U ovoj hotelskoj grupaciji sezona je odlična, svi pokazatelji su bolji u odnosu na prethodnu, a s novom ponudom i “Koncertom pod otvorenim nebom”  potvrđuju poštovanje prema autentičnosti lokalnog muzičkog izraza na što skreću pažnju gostima.

U restoranskom dijelu posjetioci mogu birati gurmanska jela inspirisana Mediteranom sa ljetnjeg menija, koji su kreirali u saradnji sa nadaleko čuvenim kuvarom Vanjom Puškar.

Mogu se rezervisati takođe i ležaljke na plaži gdje će uz bogat izbor koktela i hladnih ljetnjih pića, kao i velikom izboru sjajnih pizza iz peći, gosti moći da uživaju u ovoj večeri uz potpun ugođaj.

– Turizam i hotelijerstvo treba da se rade sa strašću i sa ljubavlju. Kada to nosite u sebi, kada dočekate gosta otvorenog srca tu zaista nema omaške- poručuje Milena Milić.

Ulaz će biti slobodan, a rezervacija stola obavezna na br +382 67 600973

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code