Početna Turizam KONGRESNA PONUDA CRNE GORE U LJUBLJANI

KONGRESNA PONUDA CRNE GORE U LJUBLJANI

0

Conventa fotoCrnogorski kongresni biro (Montenegro Convention Bureau) i Predstavništvo Nacionalne turističke organizacije Crne Gore četvrtu godinu u Sloveniji predstavljaju kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma “Conventa”. Dvodnevna berza završava u Ljubljani danas. Okupila je predstavnike kongresne djelatnosti jugoistočne Evrope i organizatore kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta. Kako saopštavju iz NTO, iz deset zemalja učestvovalo je oko 100 izlagača u različitim turističkim djelatnostima (hoteli, kongresni centri, DMC, profesionalni kongresni organizatori (PCO) i oko 230 organizatora putovanja, većinom kongresnog i podsticajnog sadržaja.
Od predstavnika hotelske djelatnosti iz Crne Gore, programe su predstavili hotel „Ramada” i „City” iz Podgorice, „Montenegro Stars Hotel Group”, „Maestral”, „Avala Resort&Villas”, „Bianca Resorts&Spa”, kao i DMC agencije: „Luminalis” i „Talas M”.
Štand NTO-a je već prvog dana berze posjetilo 15 organizatora putovanja iz zemalja Evrope da bi klijentima pronašli sljedeću destinaciju boravka. Neke od značajnijih komapnija su: „Charlie Head” sa Kanarskih ostrva, „Global Synergies” iz Londona, „Bianca Maria Sforza” iz Milana, i „Desafio Global Ativism” iz Portugala. Svi organizatori, bilo kongresa ili putovanja podsticajnog sadržaja, iznjeli su pozitivne reakcije o crnogorskim hotelskim kapacitetima, kao i za turističku ponudu Crne Gore. Ispoljili su veliku zainteresovanost da svoj biznis usmjere na crnogorsko tržište.
Osnovni cilj „Convente” je povezivanje zemalja jugoistočne Evrope kao destinacije u usponu za ovu vrstu turizma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code