Početna Društvo KONKURS I ZA PRVOG ČOVJEKA SLUŽBE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA HERCEG NOVOG, A...

KONKURS I ZA PRVOG ČOVJEKA SLUŽBE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA HERCEG NOVOG, A PET FUNKCIONERA JOŠ U ISTIM STOLICAMA

0

Raspisan je konkurs za mjesto komandira Službe zaštite i spašavanja u Herceg Novom na period od 4 godine.

Iz resornog Sekretarijata opštine Herceg Novi pozovaju se na Zakon o državnim službenicima i namještenicima, kao i odluku predsjednika opštine Nikole Gojkovića i raspisuju konkurs u narednih 20 dana.
Podnosilac zahtjeva treba, pored ostalog da ima visoko stručno obrazovanje tehničkog smjera i tri godine radnog iskustva. Konkurs koji je bio raspisan 16. februara za direktora Direkcije za imovinu i zastupanje opštine, te za sekretare Sekretarijata za prostorno planiranje i Sekretarijata za društvene djelatnosti, kao i za načelnika Službe za zajedničke poslove završen je 10. marta i očekuje se da rezultati budu poznati narednih dana.
Podsjećamo da je hercegnovska vlast novom transformacijom administrativnog aparata od šest Sekretarijata napravila tri. Radi racionalizacije spojeni su Direkcija za imovinu i Služba za zastupanje, Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju i Sekretarijat za komunalno-stambene poslove i životnu sredinu.
Svi sekretari i načelnici iz prijašnjeg saziva su razrješeni dužnosti, osim sekretara finansija Rada Božovića i načelnika Komunalne policije, Zorana Bijelića. Na istim funkcijama, šefice kabineta predsjednika Opštine, ostala je i Sonja Matijević, glavni administrator Tomica Milošević, kao i direktorica Uprave lokalnih javnih prihoda, Nataša Musić Potkonjak.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code