Početna Eco Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinovog ulja

Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinovog ulja

0

Konkurs za stipendiranje četvoromjesečnog kursa za ocjenu maslinovog ulja u Španiji raspisalo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, iz Španije, saopšteno je iz ovog Vladinog resora.

Prijave sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju se Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja do 15. marta 2019. godine do 12h, elektronskim putem na e-mail adresu: dubravka.radulovic@mpr.gov.me.

Prijave je potrebno slati isključivo na tu adresu, na koju takođe zainteresovani mogu poslati i pitanja u vezi ovog konkursa.

Cilj podrške je usavršavanje kadrova u oblasti maslinarstva i tehnologije prerade maslinovog ulja, podstcanje istraživanja, kako bi se omogućili kvalitetni odgovori na zahtjeve u ovoj oblasti, posebno u pogledu standarda, sprečavanja prevara na tržištu, kao i bezbjednosti hrane.

Ovo je peti put da se, kroz saradnju Ministarstva i IOC, crnogorskim kandidatima otvara mogućnost da se usavršavaju u oblasti maslinarstva i da stečena iskustva primjenjuju u svojoj zemlji.

Kompletan tekst konkursa i aplikacioni formular nalaze se na sajtu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code