Početna Kultura Konkurs za umjetnike Galerije Josip Bepo Benković

Konkurs za umjetnike Galerije Josip Bepo Benković

4

Hercegnovska Galerija Josip Bepo Benković raspisaće 20. Oktobra konkurs za izlagačku  2020. godinu kojim poziva sve zainteresovane likovne stvaraoce da se prijave sa samostalnim izložbama, autorskim projektima iz oblasti likovne umjetnosti, dizajna i vizuelne umjetnosti za izlaganje u slobodnim terminima.

Konkurs se odnosi na mlade umjetnike, kao i na umjetnike koji su se potvrdili svojom profesionalnom biografijom i stekli umjetničke reference.

Potrebna dokumentacija za učešće na konkursu: radna biografija ( CV ), portfolio ( u štampanom ili elektronskom obliku ), kratak opis koncepta izložbe i posebni zahtijevi ( ukoliko postoje ) za postavljanje izložbe.

Galerija Josip Bepo Benković obezbijeđuje galerijski prostor, katalog, pozivnicu, plakat, medijsku prezentaciju,  svečano otvaranje izložbe i smještaj. Autori snose troškove dostave i vraćanja radova kao i sopstvene putne troškove.

Odluku o izboru donosi umjetnički Savjet galerije. Autori čije su izložbe- projekti izabrani biće blagovremeno obaviješteni.

Konkurs je otvoren od 20.oktobra do 1.decembra.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code