KONOBA “KRUŠO” U NOVOM RUHU

KONOBA “KRUŠO” U NOVOM RUHU

0
Podijeli

krusoterasaGosti su sve zahtjevniji. Lagodniji uslovi putovanja omogućavaju turistima da stečena iskustva u drugima zemljama očekuju da budu primjenjena i kod nas. U tom praćenju trendova i evropskih standarada u oblasti ugositetljstva u Herceg-Novom poznata je i konoba “Krušo”.

– Već tri mjeseca je renovirana i sjutra će biti upriličeno svečano otvarenje. Unutrašnjost je obnovljena, osvježena, nema dodatnog broja mjesta, ali je udobnost boravaka na najvećem nivou, kao i nova ponuda specijaliteta po kojoj je ova konoba već dobro poznata svima – kaže vlasnik kobnobe “Krušo”, Slobodan Radović.

Picerija i restoran

Dosta je uloženo i u nove materijale u enterijeru, tako da će sada biti prijatnije i udobnije. – Ipak, smo zadržali taj primorski “štih’’. Svi kuvari su bili na obuci u poznatim evropskim kuhinjama, tako da ćemo i u ponudi specijaliteta otići korak dalje – obećava Radović.

Bilo da je riječ o potpuno novoj ponudi u gradu, ili o nečemu što se uz mnogo ulaganja obnavlja pred “Praznik mimoze”, ali i pred turističku sezonu, osvježena konoba na Šetalištu Pet Danica je od značaja za hercegnovsku ugostiteljsku ponudu i potencijalne goste.

Ako želite da odmah vidite kako konoba “Krušo” izgleda u novom ruhu, rezervacija vam je neophodna.

Zabava i dobra atmosfera je zagarantovana, jer će vas zabavljati  trio Gušti. Obezbjedite mjesto i pozovite 069 030 535.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code