Kontrola komunalne policije na Toploj 2 postoji, ali …

Kontrola komunalne policije na Toploj 2 postoji, ali …

5
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_topla_dva_zgradeSlužba komunalne policije upoznata je sa problemima u naselju Topla II, kao i kod ugostiteljskog objekta “Ognjište”. Komunalni inspektori su kontrolisali teren po prijavama, ali i u toku inspekcijskih patrola čak i u prisustvu podnosioca prijave, saopšteno je našem radiju iz lokalne samouprave.

–  Kad je riječ o problematičnom ponašanju dijela naših sugrađana, gotovo svake večeri se obavlja kontrola pomenutih područja, po prijavama i u toku inspekcijskih kontrola. U zavisnosti od raspoloživog ljudstva, prijave preuzima Služba komunalne policije ili Centar bezbjednosti Herceg Novi.

Picerija i restoran

U pojedinim slučajevima, kao što je puštanje glasne muzike u kasnim večernjim časovima, službenici komunalne policije otklanjaju nepravilnosti opomenom. Služba komunalne policije će, u okviru svojih nadležnosti, u narednom periodu obavljati pojačani nadzor u ovim područjima, a u slučaju ponavljanja prekšaja, o tome i obavijestiti nadležne organe u okviru Centra za socijalni rad i Centra bezbjednosti Herceg Novi, navodi se na kraju saopštenja.

Stanari ovih naselja se vjerovatno ne mogu zadovoljiti samo “opomenom” nadležnih, jer se ista situacija ponavlja gotovo svake noći. Od svega pojedine najviše zabrinjava to što roditelji dozvoljavaju djeci da ostaju do ranih jutranjih sati izvan kuće i što ne utiču više na njihovo vaspitanje.

5 Komentari

  1. Šta da očekujemo od službenika kom.pol. kada sa djecom “ne mogu na kraj izađi”, zbog njihove “sposobnosti” kolaps je gdje je njihova nadležnost. Smjeniti nesposobne! Jedino im dobro ide vožnja u krug gradom po cijel dan i uništavanje škoda.

Ostavite komentar