Korejski muzičari krajem maja u Herceg Novom

Korejski muzičari krajem maja u Herceg Novom

3
Podijeli

Predstavnice Ambasade Republike Koreje, iz odsjeka za kulturu i ekonomiju tog diplomatskog tijela, Đi Von Sol i Đe Jon Li, posjetile su tokom protekle sedmice Opštinu Herceg Novi, gdje su sa predsjednikom Stevanom Katićem i saradnicima razgovarale o budućoj saradnji, prvenstveno na polju kulture.

Kako je saopšteno iz Press službe lokalne uprave, tema sastanka bila je želja korejske strane da se u Herceg Novom organizuje nastup poznatih muzičara iz ove zemlje. Riječ je o muškom pop sastavu „U Angel Voice“, koji je prošle godine već nastupao u Beogradu, gdje je ostavio izuzetan utisak na publiku. Ova grupa izvodi popularne i klasične kompozicije na korejskom, engleskom i njemačkom jeziku. Predviđeno je da koncert bude održan 29. maja u Dvorani Park.

Picerija i restoran

 

Predsjednik Katić je istakao dosadašnju dobru saradnju sa Ambasadom Republike Koreje, kao i sa bivšim ambasadorom Ju De Đongom, koji je i bio gost Herceg Novog prošlog ljeta, kada je na 13. Guitar Art Summer Festival-u nastupio džez trio Youn Woo Park, Sungsu Kim i Doheon Lee.

Predstavnici Ambasade Republike Koreje potvrdili su namjeru novog ambasadora Republike Koreje u Srbiji i Crnoj Gori da se nastavi sa jačanjem veza Crne Gore i Republike Koreje, a samim tim i sa Herceg Novim.

Predstavnice Ambasade Republike Koreje su već jednom boravile u našem gradu, te su tokom sastanka istakle da su se oduševile ovdašnjim gostoprimstvom, istorijskim nasljeđem i prirodnim ljepotama i da se raduju daljoj saradnji sa Herceg Novim.

3 Komentari

  1. Ti si Katicu dobar covek i bojim se da mogu da bace ljafu na tvoje ime kao na g-dina Niksu onda. Ili budi predsednik ili podnesi ostavku. Iako sam glasala za ovu garnituru vlasti tebe samo iskoristavaju i ucenjuju iz novske liste.

    3
    1

Ostavite komentar

*

code