Početna Društvo Korisnici Doma starih na modnoj reviji

Korisnici Doma starih na modnoj reviji

1

Nakon prošlogodišnje pauze zbog korona virusa, menadžment Doma starih Grabovac u Risnu je, i pored brojnih ograničenja i u želji da ispune očekivanja korisnika, uspio da ove godine organizuje treću “Noć mode u Grabovcu”, koja će se održati u petak 15.10.2021.godine, u 18 časova.

Foto: JU Dom starih Grabovac

Ovaj događaj biće organizovan u skladu sa preporukama IJZ Crne Gore, pa s obzirom da zbog epidemioloških mjera neće biti moguće prisustvo rodbine i prijatelja korisnika i Doma, biće zatvorenog tipa, uz lajv prenos putem Fejsbuk stranice i Instagram profila domstarih_risan.

“Učestvovaće 16 korisnika doma, osam muškaraca i osam žena, koji će nositi modele butika „Vens“, vlasnice Jelene Mandić. Za šminku je zadužen „Farmasi“, za fruzure će se pobrinuti frizerski salon iz Kotora „Sanflower“, a u muzičkom dijelu nastupiće Danijel Alibabić”, najavili su organizatori.

Prva modna revija za starije u Domu starih u Risnu upriličena je 2018. Godine, kada je 16 korisnika doma nosilo kreacije Dejane Lukić iz Podgorice.

Drugo izdanje „Noć mode“ u Grabovcu održano je 2019. godine, kao i prethodno, na inicijativu bivše mis Crne Gore i vlasnice agencije AR Scouting, Nataše Milosavljević, kako bi se korisnici te institucije zabavili i izašli iz okvira svakodnevice, ali i kako bi se skrenula pažnja na ljude u poznim godinama i njihove potrebe.

Modnom pistom prošetali su muškarci u odijelima brenda Martini Vesto, dok se za izgled dama pobrinula dizajnerka Nada Koljenšić, koja je u skladu sa njihovim zahtjevima kreirala toalete i ostavila ih kao poklon najstarijim crnogorskim manekenkama.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code