Košarkaši Bijele sezonu startovali pobjedom

Košarkaši Bijele sezonu startovali pobjedom

1
Podijeli

Košarkaški klub Bijela 2015 u sezoni 2018/19 nastupiće sa selekcijama mlađih pionira i mini basketa. Takmičenje su započeli juče pobjedom nad ekipom KK Kotor u gostima, u kategoriji mlađih pionira. Rezultat je bio 58:38, po četvrtinama 10:12, 22:12, 11:7, 15:7.

Na nimalo lakom gostovanju Bijeljani su uspjeli da ostvaren pobjedu pred brojnim navijačima, uz podršku roditelja, braće i sestara.

Picerija i restoran

Najefikansiji bio je kapiten Vlado Ilić sa 23 poena, Aleksa Kovačević postogao je 14, Matija Matković 9, Luka Nikolić 7, Pavle Seferović 5. doprinos pobjedi dali su i Ilija Roganović, Nemanja Deretić, Luka Krivokapić, Miloš Gligović. U dresu KK Bijela debitovali su Čedo Đinović, Vanja Vulović i Đorđe Ristelić. Trener ekipe Vukašin Subotić.

Iako ih od prošle sezone prate brojni problemi, ekipa je uspjela da ostane na okupu. Sala u oš “Orjenski bataljon” zatvorena je zbog renoviranja, pa je klub primoran da treninge organizuje u drugim školama, nekad u Zelenici, nekad čak i u Risnu. Očekuju pomoć šire društvene zajenice, kako bi istrajali.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code