Početna Sport Košarkaši Bijele upisali dva poraza

Košarkaši Bijele upisali dva poraza

0

Minulog Vikenda košarkaši Bijele su bili veoma aktivni, ali ne i uspješni. Mlađi pioniri u 15. kolu južne regije zabilježili su poraz u Budvi, od ekipe Budva Bakset 2017. Rezultat je bio 47:42.

Izabranici trenera Vukašina Subotića bili su nedovoljno skoncentrisani. U finišu utakmice u više navrata su proputili šansu da prelome utakmicu u svoju korsit.

Koševe za Bijelu postigli su: Vlado Ilić 23, Matija Matković 11, Janjuević i Seferović po 4, nastupali su još i Nemanja Deretić, Dušan Vujović, Aleksa Kovačević, Čedo Đinović, Miloš Vojvodić i Ilija Roganović.

Mini Basket ekipa Bijele na turniru u Podgorici u “Kući košarke” Kokoti igrala svoju prvu prvenstvenu utakmicu i upisala poraz. Bolja je bila ekipa Budva Basketa rezultatom 21:14.

Organizacija turnira oduševila je male košarkaše iz Bijele. Ovog puta žrijeb im je dodijelio samo jednu utakmicu, a nastupili su svi. Sa nestrpljenjem očekuju sljedeći turnir, poručili su iz uprave kluba.

Za Bijelu su nastupali: Igor Kilibarda, Andrej Miladinović, Stefan Vuković, Jovica Ilić, Čedo Đinović, Vasilije Zloković, Vaso Zloković, Mišo Ilić, Mirko Ilić, Bogdan Delibašić, Miloš Vojvodić, Dragan Kovaić, Vanja Vulović, Marko Zornija i Luka Krivokapić

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code