Košarkašice “Primorja” ugostile legendarnu Jasminu Perazić

Košarkašice “Primorja” ugostile legendarnu Jasminu Perazić

2
Podijeli

Proslavljena košarkašica iz Kuće slavnih, Jasmina Perazić, posjetila je Herceg Novi i ženski košarkaški klub Primorje. Legenda ženske košarke sa svojom ekipom “Georgian Court University” iz New Jersey-a održala je pokazni trening u Sportskom centru Igalo. Nakon treninga njena ekipa je odigrala prijateljsku utakmicu protiv Primorja.

U posjeti ovom, po riječima Perazićeve, perspektivnom klubu, koji je rasadnik talenata, su bila i poznata imena iz svijeta ženske košarke sa kojima je Jasmina nekada dijelila klubske obaveze.

Picerija i restoran

Direktorica Primorja, Željka Ratković, je počašćena posjetom sjajne košarkašice, sa kojom je dogovorila saradnju. Već je nagoviješten odlazak nekih igračica Primorja u Ameriku, kao i organizovanje ljetnjeg kampa pod okriljem Primorja, kojim će, uz Dragana Prgu, rukovoditi i Jasmina Perazić.

2 Komentari

 1. Zaista bi bilo odlično da Željka preuzme i muški klub, ili barem da pomogne u reorganizaciji. Oplemenila je žensku košarku u gradu, ima odlične kontakte, a i super je lik.

  4
  3
 2. Mislim da Željka treba da vodi i mušku ekipu Primorja, koja cijelo ljeto nije odradila ni jedan trenig . I za sledeću sezonu pitanje da li će imati takmičarske ekipe u kategorijama Kadeta, Juniora i Prvog tima.
  Možda bi Željka koja očigledno ima rezultate mogla da pomogne da se pokrene Primorje.

  9
  3

Ostavite komentar

*

code