Košarkaški turnir povodom Međunarodnog dana mladih

Košarkaški turnir povodom Međunarodnog dana mladih

876
4
Podijeli

Crnogrosko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa košarkaškim klubom As iz Herceg Novog, povodm obilježavanja Međunarodnog dana mladih, organizovalo je međunarodni košarkaški turnir za pionire.
kosarkaski turnir 180816Učestvovale su ekipe: OKK Leotar iz Trebinja, KK Panter iz Nikšića i dva tima domaćina, pošto je tivatski KK Teodo otkazao učešće. Turnir je odigran na košarkaškom terenu osnovne škole “Milan Vuković” na Savini.

Trebinjci su u prvom polufinalnom susretu savladali KK Panter 70:60, ali nakon produžetka, pošto je u regularnom dijelu utakmice rezultat bio 60:60 (12-14; 16-13; 16-14; 16-19).

Picerija i restoran

U drugom polufinalnom susretu, sastali su se prvi i drugi tim košarkaškog kluba As, a slavila je ekipa 2003. godište rezultatom 65-45 ( 23-7; 8-14; 21-6; 13-18).

KK Panter iz Nikšića je u borbi za treće mjesto bio bolji od druge ekipe  KK As, 80-75 nakon dva produžetka, u regularnom toku bilo je 65-65 (14-11; 20-18; 16-17; 15-19).

U finalnom meču KK As ubjedljivim je rezultatom savladao goste iz Trebinja,  85- 65 (19-26; 12-23; 18-20; 16-16), a najbolji u timu domaćina bili su: Vučurović sa 23, Bošković sa 22, Pavićević sa 13 i Pavlović sa 12 poena, dok su kod gostiju bolji od ostalih bili Marković sa 26 i Aleksić sa 17 poena.

4 Komentari

 1. Sujeta je najgrđa bolest,narod je uvjek govorio da se za” svakim dobrim konjem diže prašina”!Svi koji ne znaju kako Dejo radi mogu da dođu na treninge pa da vide,on je jedan izuzetan čovjek a onda i vrstan trener i pedagog.
  0  0
 2. Att HN košarka! Vrlo šarmantan uradak! No,i pored toga suština mu je žalosna i lažna! ŽALOSNA,jer ste,očito,krivo,pomislili (gledajući kroz sopstvenu optiku)da mi nije jako drago da se u ŽKK Primorje dobro radi i prave rezultati! Naravno,naprotiv! I svaka čast na tome! Moj se osvrt više ticao muške košarke,pa je to razlog vaše zabune! A LAŽNO je puno toga! Od toga da loše stojeće porodice ne mogu slati djecu na treninge,jer sam siguran da niti jedno dijete nije vraćeno sa treninga zbog neplaćanja! A svaki se termin u sali,putovanje,dres i sl plaća! I,ako se ne plati,sledi kazna! Sponzora nema,a o,kako kažete,pogurivanju iz opštine,nisam nadležan,ali sam siguran da svi košarkaški subjekti u Novom,dobijauj višestruko više od AS-a. Čini mi se da možete,pa to provjerite! Za kraj,košarka je bila moja samo usputna tema. Zato na vaša ironična pitanja -šta je AS osvojio,i znam li šta je to uspjeh u košarci,sa indignacijom,čisto da vas ne ostavim u neznanju,kratko odgovaram- osvojio je AS puno titula,a držim,kao roditelj uzornog sportiste i mladog čovjeka,palčeve za sve naše djevojčice i dječake,u svim sportovima,u svim klubovima,i u svim oblastima delanja! To je,čini mi se suština omladinskog sporta! Da razvijamo dobre mlade naraštaje! I da znate da uzorne kolektive,kako napisaste, pogurava opština ili država,ali imajte na umu da to radi našim parama!!
  0  0
 3. Hahahahahaha Borak, kakav si ti vic 😀 KK As je skola kosarke koja naplacuje clanarine, dobija pare od opstine, dobija pare od sponzora 😀 a na sve to privatni klub. A sta su to uradila gosppda iz KK As pa da ih opstina jos pogura? Osim sto nagrdise tu djecu sa clanarinama, ako zele pomoc opstine, zasto clanarina nije besplatna? Znaci lose stojeca finansiski porodica ne moze da upisuje djecu na kosarku u KK As? Bas klub za primjer. I jos da dodam znas li da ZKK Primorje nize titule u kosarci vec duzi niz godina a ne naplacuju clanarine, znas li da je KK Primorje osvojilo B ligu sa novskom djecom, a za mladje kategorije imaju besplatnu skolu kosarke, znas li ti sta je uopsteno uspijeh u kosarci? Sta ste vi osvojili?
  0  0
 4. Svaka čast,sportski i ljudski respekt,prema Dejanu Bijeliću i KK ‘AS’ Herceg Novi! Kakva predanost i ljubav prema lopti,fer pleju,djeci,životu… u tom,na prvi pogled,malom klubu! A koliko dobrih ljudi i sportista je iz ‘AS’-a krenulo dalje! Čitava plejada malih majstora magične igre pod koševima, u žuto plavim dresovima! Roditelji to znaju,i,koliko mogu podržavaju! Ali,znaju li ‘nadležni’! Znamo da nije lako nikome ,naročito u sportu! No,trebalo bi da se zna da je KK ‘AS’ najbolje što se desilo HN košarci poslednjih 20-ak god! Idemo Dejo,samo naprijed!
  0  0

Ostavite komentar

*

code