Početna Sport Košarkaški turnir u Bijeloj, pobjednici Barani

Košarkaški turnir u Bijeloj, pobjednici Barani

0

KK Bijela, uz podršku Mjesne zajednice Bijela i roditelja, organizovao je proteklog vikenda turnir na otvorenom košarkaškom igralištu ispred OŠ “Orjenski bataljon” u Bijeloj i osvojio treće mjesto.

Na turniru je učestvovao KK Mediteran iz Bara koji je bio pobjednik i ekipa KK As iz Herceg Novog, koja je osvojila drugo mjesto.

Organizatori ističu da su u proteklom periodu zbog zatvaranja fiskulturne sale u OŠ “Orjenski Bataljon” Bijela, bili prinuđeni da se snalaze u najbližim školama koje imaju fiskulturne sale, u “Ilija Kišić” u Zelenici i “Veljko Drobnjaković” u Risnu.

– Dugujemo zahvalnost Mjesnoj zajednici Bijela koja nam je pomogla oko sređivanja košarkaškog igrališta, košenja i obezbjeđivanja sredstava za uređenje terena. Na igralištu se svakodnevno okuplja veliki broj omladine i teško je doći do slobodnog termina. Ovo je pun pogodak za KK BIJELA i mjesto, i uopšte za razvoj košarkaškog sporta. Turnir je bio pravi praznik za ljubitelje košake, a dosta finih poteza ispraćeno je ovacijama sa tribina, dok je rezultat ostao u drugom planu – ističu iz kluba.

Nagradu za prvo i treće mjesto uručio je Vlado Kovačević iz KK Mediteran. Nagradu za drugo mjesto uručio je prijatelj kluba – Vesko Bulajić čija je ćerka Jovana Bulajić ponikla iz KK Bijela.

S obzirom da je sanacija školske sale u Bijeloj u toku, iz kluba se nadaju da će nastupajuću takmičarsku sezonu početi u finom ruhu nove sale.

Osim MZ Bijela turnir su pomogli i Opština Herceg Novi, kao i firma Stars 19 DOO iz Kotora koje su snosile troškove prevoza.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code