KOTOR POSTAJE I GRAD ROCKA

KOTOR POSTAJE I GRAD ROCKA

227
0
Podijeli

Sea_rockfestivalDrugi “Sea rock” festival počeće večeras u 20h na ljetnoj pozornici u Kotoru. Publika će moći da uživa u nastupima crnogorskog benda “Fantodrom” iz Nikšića, kao i u nastupima inostranih gostiju: norveškog benda “Salongorkesteret”, zatim benda “Comaneci” iz Italije, kao i Amerikanca Krisa Ekmana, koji će svirati uz pratnju slovenačkog sastava “The Frictions”.

Direktor NVO “Sea rock” i ujedno i direktor festivala, Ivan Krivokapić, za Radio Jadran kaže da ove godine imaju duplo duži program i više učesnika.

Picerija i restoran

– Dolaze nam gosti iz cijele Evrope, obećavamo dobru svirku i dobar provod. Očekujemo veliku posjećenost s obzirom da je sezona u toku, a i na festivalu je sve besplatno. Nadamo se da ćemo ovim tempom za koju godinu postati jedan od vodećih festivala rok muzike u regionu, navodi Krivokapić.

 

Članovi NVO “Sea rock” volonterski organizuju ovaj festival, i kako dodaje Krivokapić “jako je teško skupiti dobre izvođače i napraviti nešto kvalitetno bez finansijske podrške sponzora ”. Zbog nedostatka finansija, festival je prošlu godinu trajao jednu noć, ali, ove godine, značaj festivala prepoznali su u Opštini i Turističkoj organizaciji Kotora, koji su ujedno pokrovitelji. Festival se završava u subotu veče, 28. jula.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code