KOTOR S NAJMANJE PRIMJEDBI GOSTIJU

KOTOR S NAJMANJE PRIMJEDBI GOSTIJU

158
0
Podijeli

Na telefon za informacije, sugestije, pritužbe i pohvale 1300, Nacionalne turističke ogranizacije, od 1. do 15. jula pristiglo je ukupno 588 poziva, od čega se 165 poziva odnosilo na pritužbe, a 417 na uopšteno davanje informacija.

Bilo je i 6 pohvala, na rad i ažurnost operatera u Call centru, saradnja sa inspekcijama, pohvale na kulturno-zabavni program.
Iz prijestonice turizma Budve upućeno je 56 primjedbi od kojih se najviše, 28 odnosi na buku od građeviskih radova i muzike. Ostale zamjerke u mnogo manjem broju usmjerene su na nepoštovanje pravila 50/50 na plažama, i njihovu urednost, kao i na dilere soba, nelegalno izdavanje smještaja i neizidavnje fiskalnih računa, te naplatu parkinga.
Na slične probleme kroz 48 poziva ukazali su i gosti u Herceg Novom, negodujući zbog preglasne muzike, prljavih plaža i mora, gomilanju smeća i stvaranju divljih deponija i dilera.
U Tivtu iz kojeg obično ima najamnje primjedbi ili ih uopšte nema u ovih 15 dana jula ipak 13 poziva turista koji se žale na buku od građevinskih mašina, narušavanje javnog reda i mira.
Kotor bilježi najmanje pritužbi, samo 7 zbog preglasne muzke, plaža i izlijevanje fekalija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code