KOTORANI PRIPREMAJU 15 DANA PRAZNIČNOG PROGRAMA

KOTORANI PRIPREMAJU 15 DANA PRAZNIČNOG PROGRAMA

179
0
Podijeli

Od 20. decembra do 4. januara u Kotoru će biti priređen praznični program pod nazivom „Od Božića do Božića”. Organizatori su Turistička organizacija, Mjesna zajednica Stari grad i nevladina organizacija „Karampana”, potvrdio je Radiju Jadran direktor TO Mirza Krcić.

 

Na gradskim trgovima (Trgu od oružja, Pjaci od kina i Pjaci od muzeja) nastupiće sastav „Lungo mare”, mandolinski orkestar Hrvatskog građanskog društva „Škuribanda”, klapa „Inkanto”, Gradska muzika, Nada Baldić i „Providenca”. Srpsko pjevačko društvo „Jedinstvo” će zaokružitii praznični program, konecrtom ispred crkve Sv.Nikole 4. janura.
Centralni praznični program predviđen je 28. decembra, kada će u 11 h početi „Dječja Nova godina”. U 19:30 je muzičko veče sa nastupima sastava „Toć” i hrvatskog pjevača Gorana Karana.
Novogodišnji koncert KUD „Nikola Đurković” planiran je u dvorani Kulturnog centra 21. decembra, 3. januara u „Galeriji solidarnosti” nastupiće klapa „Vela Luka” sa Korčule, a od 17. do 27. decembra biće organizovani i koncerti učenika Muzičke škole „Vida Matjan”.
– Sve će koštati oko 12 hiljada eura. Grad će oživjeti, jer je mnogo manjih programa na više lokacija. Procjenili smo da je to mnogo bolje nego da smo skoncentrisali energiju samo na ispraćaj stare i doček Nove godine. To bi bilo prosipanje para ako se zna da gradovi u susjedstvu organizuju doček Nove godine na otvorenom – kaže Radiju Jadran, Krcić.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code