Početna Oko nas Kotor KotorArt Akademija sa tri majstorske radionice

KotorArt Akademija sa tri majstorske radionice

0

KotorArt Don Brankovi dani muzike organizuju KotorArt Akademiju, tri majstorske radionice za klavir, violinu i violončelo sa istaknutim muzičarima i pedagozima. Radionice će biti organizovane od 15. jula do 7. avgusta u prostorijama Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“.

Foto: Pixabay

Majstorsku radionicu za violončelo održaće profesor na Univerzitetu Mocarteum u Salzburgu, Đovani Njoki /Giovanni Gnocchi/, za violinu profesor na Univerzitetu Ilinois, Stefan Milenković, i za klavir, profesor na Međunarodnom Univerzitetu Florida u Majamiju, Kemal Gekić.

Svaka radionica trajaće po 3 dana i to od 15. do 17. jula za violončelo, od 28. do 30. jula za violinu i od 5. do 7. avgusta za klavir.

Sve dodatne informacije, vezane za prijavu polaznika na neku od majstorskih radionica, mogu se pronaći na web stranici Festivala, www.kotorart.me/academy. Takođe, zainteresovani mogu pisati organizatorima na mail adresu academy@kotorart.me.

Nakon svake radionice uslijediće i resital samih umjetnika na Festivalu. Đovani Njoki i Stefan Milenković nastupiće uz sjajne pijaniste, Alasdair Beatson-a i Vladimira Miloševića.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code