Početna Oko nas Kotor KotorArt Don Brankovi dani muzike i Porto Montenegro jačaju partnerstvo

KotorArt Don Brankovi dani muzike i Porto Montenegro jačaju partnerstvo

0

Od ove godine KotorArt Don Brankovi dani muzike, prepoznati su kao brend koji njeguje dugogodišnje partnerstvo sa sponzorima, imaće bolju saradnju sa Porto Montenegrom.

Don Brankovi dani muzike najprepoznatljiviji su kulturni brend Crne Gore i njihovi partneri, među kojima su neki od najvećih investitora u Crnoj Gori, kako saopštavaju, prepoznaju značaj saradnje i vjeruju u njihove projekte.

– Grupi naših najvećih sponzora priključio se i Porto Montenegro, koji predstavlja više od najluksuznije marine za jahte u regionu, pružajući čitav niz sadržaja i usluga za njegove stanovnike i posjetitelje. Organizovaćemo nekoliko događaja u parterstvu sa timom iz Porta i sigurni smo da će publika uživati u kvalitetnoj muzici, uz fenomenalan ambijent i vrhunsku produkciju – najavljuju  iz PR službe Festivala.

Lena Kovačević i Big Bend RTS-a, Orkestar bez granica i Luke umjetnosti u Porto Montenegru

Porto Montenegro će ugostiti nekoliko važnih programa ovogodišnjih KotorArt Don Brankovih dana muzike. Koncert Lene Kovačević, popularne džez pjevačice i Big Benda Radio-televizije Srbije  najavljen je za 5. jul u nautičko-industrijskom zdanju Synchro, kao prvi od dva najavna koncerta Festivala sa nazivom Predtakt.

Tokom Festivala, posjetioci i stanari Porto Montenegra će imati priliku da uživaju u više nastupa različitih sastava u okviru serijala Luke umjetnosti, dok će jedan od umjetničkih vrhunaca ovogodišnjeg Festivala biti koncert Orkestra bez granica sa nazivom Berghain Inspiration. Pod dirigentskom palicom Premila Petrovića, Orkestar će u nedjelju, 28. jula, izvesti neobičan program inspirisan elektronskom muzikom na bazenu Yacht kluba.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code