Početna Kultura KotorArt kao sigurna luka umjetnosti

KotorArt kao sigurna luka umjetnosti

0

KotorArt Don Brankovi dani muzike i ove godine pozivaju izvođače da se prijave na audiciju za program Luke umjetnosti. Audicija je otvorena za sve zainteresovane kandidate koji žele da sviraju i da nastupaju sa nekom drugom vrstom performansa na kotorskim pjacama, od 13. jula do 13. avgusta.

Prijava za audiciju je dostupna na adresi www.kotorart.me/audicija koju zainteresovani kandidati treba da pošalju do 15. maja.

– Ovakvi nastupi su neizostavni dio programa KotorArt Don Brankovih dana muzike. U sklopu serijala Luke umjetnosti, već nekoliko godina  javne gradske prostore pretvaramo u mjesta žive umjetnosti, dostupne i vidljive svima. Vjerujemo da umjetnost na pjacama obogaćuje život grada i doprinosi posebnoj atmosferi kotorskog Starog grada. Osim Kotora, programi su planirani i u marinama Porto Montenegra kao i Luštice Bay, naših dugogodišnjih partnera. Sva ova mjesta su sama po sebi inspiracija i idealna za umjetnost – saopštili su iz PR službe festivala.

Za umjetnike izabrane na audiciji Festival obezbjeđuje: dozvole za nastupe u kotorskom Starom gradu u dogovorenim terminima, početne honorare, tehničku podršku, prostor za vježbanje i mogućnost prisustva programima festivala.

Više o audiciji može se pronaći na www.kotorart.me a ukoliko kandidati imaju dodatna pitanja, mogu se obratiti organizatorima na email adresu program@kotorart.me.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code