Početna Društvo KOTORSKI I HERCEGNOVSKI MATURANTI ZAJEDNO U PRAGU

KOTORSKI I HERCEGNOVSKI MATURANTI ZAJEDNO U PRAGU

0

Učenici Gimazije i Turističke iz Srednje škole „Ivan Goran Kovačić, njih 121-no sa zamjenicom direktora Ksenijom Odalović, četri profesora, dva vodiča i vođom puta, kao i Dr.Zoranom  Ćirić danas su u Beču, kako je bilo i planirano. Nakon doručka obišli su dvorac Šenbrun, nakon čega su krenuli za Prag gdje će biti smješteni u Top Hotelu.

Direktor hercegnovske Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“, Momo Dragičević kaže za Radio Jadran, da sve teče prema planu i da roditelji nemaju razloga za brigu.

’’Danas će se prva grupa maturanata Ugostiteljske škole, koja je krenula 2. septembra naći sa kotorskim srednjoškolcima i provešće dva dana zajedno˝ – priča Dragičević.

 Planiran povratak gimazijalaca i učenika turističke škole je subota 10. septembar odnosno 9. septembar za đake stručne škole.

 Maturaniti srednje škole ˝Mladost˝ iz Tivta, njih 105 na eksurziju kreću 10. septembra i boraviće u istim gradovima kao i Novljani i Kotorani.

U budvanskoj srednjoj školi ˝Danilo Kiš˝ pregovori oko ekskurzije su u toku i  najvjerovatnije da i oni kreću ovog vikenda. Više pojedinosti,kao i o broju maturanata koji će putovati  za Beč,Prag,Minhen i Salzburg znaće se tokom popodneva.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code