KOTORSKI OSNOVCI UPUĆENI U RAD LOKALNE UPRAVE

KOTORSKI OSNOVCI UPUĆENI U RAD LOKALNE UPRAVE

146
0
Podijeli

opstina kotor djaci  posjetaPredsjednica Opštine Kotor Marija Ćatović je primila je učenike petog razreda Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić” iz Dobrote. To je već postala tradicija i svake godine u Opštini Kotor povodom uvođenja predmeta „Poznavanje društva” u petom razredu, učenicima je obezbjđeno da se upoznaju sa djelovanjem opštine.
– Veoma je važno da se mlade generacije upoznaju sa lokalnom samoupravom i prate njen rad, jer je budućnost ovog grada baš u njihovim rukama – kazala je Ćatovićka. Učenici su iskoristili priliku da joj postave brojna pitanja, a najviše su ih zanimali vodosnabdijevanje u opštini i komunalna problematika.
Nakon prijema u Opštini Kotor, učenici su posjetili i Skupštinu Opštine Kotor. U lokalnom parlamentu ih je dočekala Duška Banićević, sekretarka SO Kotor. Ona im je objasnila način funkcionisanja parlamenta i važnost odluka, koje ovaj dom donosi. Učenici su bili više nego zadovoljni dobijenim informacijama koje će im biti od koristi – navode u saopštenju iz lokalne uprave u Kotoru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code