Početna Oko nas Kotor Kotorski parlament ima kvorum, počela sjednica, ali odmah prekinuta

Kotorski parlament ima kvorum, počela sjednica, ali odmah prekinuta

1

Sjednica lokalnog parlamenta u Kotoru počela je sa malim zakašnjenjem. U sali su se pojavili odbornici opozicije (DPS, HGI, SD i LP) kao i SDP-a. Predsjednica Skupštine, Dragica Perovic otvorila je sjednicu, ali je odmah prekinula i dala pauzu, dok se ne obezbijedi snimanje.

Odbornici SNP-a Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik najavili su da neće prisustvovati sjednici na čijem je dnevnom redu “smjena predsjednika opštine Vladimira Jokića i ponovno vjenčavanje starih partnera SDP i DPS”.

Ipak, 19 odbornika, koliko je prisutno, dovoljno je za kvorum.

Iz Liberalne partije najavili su da neće dati podršku Vladimiru Jokići, jer, kako su kazali, nema je ni od onih koji su ga birali.

Ispred palate Bizanti u Starom gradu prije sjednice okupilo se više desetina građana na skupu pod nazivom “Ne damo Kotor”. Protest je počeo u 11 časova, a okupljeni su, na molbu predsednika Opštine, Vladimira Jokića pristigle odbornike pozdravljali aplauzima, uz zviždaljke i bubnjeve.

1 komentar

  1. Neka ovi drugi Kotorani , daju podrsku i okupe se isto ispred ulaza . Ove manipulacije sa narodim su vec provaljene,narod se nikada sam ne okuplja. Postaje smijesno !

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code