Početna Sport KOTORSKI RAFTING ZA „TROFEJ DANA NEZAVISNOSTI“

KOTORSKI RAFTING ZA „TROFEJ DANA NEZAVISNOSTI“

0

Revijalno, amatersko rafting takmičenje “Trofej Dana nezavisnosti” biće sjutra, šesti put, održano na rijeci Škurdi, ispod zidina Starog grada u Kotoru.

Rafting se održava radi popularizacije ovog sporta, zdravih načina života i rekreacije, promocije zaštićenih prirodnih i kulturnih dobara države Crne Gore, saopštili su organizatori – sportski rafting klub „Soko” i TO Kotor, koja je pokrovitelj.
Takmičenje će se održati u disciplinama sprint i H2H (head-to-head), u kategoriji R6 (šestočlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF.
Na osnovu rezultata sprinta formiraće se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije (jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.
Za sve učesnike obezbijeđene su majice, lunch paketi i prevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 80€.
Za ekipe koje su se prijavile do petka 15.maja, rafting klub Soko obezbijedio je mogućnost reklamiranja na čamcima (logo ekipe) za vrijeme trke.
Prijavljivanje ekipa moguće je obaviti na e-mail: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me, ili na br. telefona 069 895 828. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je poslati na navedeni e-mail.
Početak je najavljen za 10 h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code