Početna Promo Kozmetički salon La Vie Bijela

Kozmetički salon La Vie Bijela

0

Često želite da se osjećate baš dobro i zadovoljno u sopstvenoj koži, ali želju vam odvuče ružna svakodnevica i neke loše navike i stavovi iz prošlih vremena. Nije kasno da se okrenete sebi, da vaša unutrašnja ljepota postane vidljiva. U tome vam pomaže kozmetički salon La Vie u Bijeloj.

U salonu ćete dobiti savršen manikir, pedikir, gel lak, izlivanje noktiju gelom.

Salon La Vie oblikovaće i farbati vaše obrve, našminkati vas tako da sve lijepo na vašem licu dođe do izražaja, a ono što nije da se skoro i ne primjećuje.

U salonu rade tretmane lica i tijela ekskluzivnom Babor kozmetikom, ali i depilaciju, anticelulit masaže, relaks masaže tijela.

Dođite i prepustite se onima koji će učiniti sve da doživite sopstveni osjećaj ljepote i zadovoljstva.

Kozmetički salon La Vie nalazi se u Bijeloj, Svetosavski putt bb (skretanje za Valu).

Radno vrijeme od 9h do 21h. Zakazivanje na 031 339 877

Ljepota će se naći tamo gdje je potražite – La Vie Bijela

 

View this post on Instagram

 

Higijenski tretman je osnovni tretman čišćenja lica i namijenjen je apsolutno svim tipovima kože. On podrazumijeva dubinsko čišćenje kože lica, odnosno pora, kao i pružanje dubinske njege jer je koža svakodnevno izložena štetnim uticajima spoljne sredine kao što su smog, duvanski dim, prašina… Higijenskim tretmanom oslobađamo kožu suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, čime se ne dobija samo čišćenje kože već i hidriranje kože. Sledstveno tome pospješuje se mikrocirkulacija, što direktno utiče na fibroblaste, podstičući ih na proizvodnju kolagena i elastina, koji daju elastičnost i čvrstinu kože.

A post shared by 𝑲𝒐𝒛𝒎𝒆𝒕𝒊č𝒌𝒊 𝒔𝒂𝒍𝒐𝒏 𝑳𝒂 𝑽𝒊𝒆 (@beauty_salon_la_vie) on

PROMO