Kraće obustave saobraćaja zbog boravka relikvije Svetog Leopolda

Kraće obustave saobraćaja zbog boravka relikvije Svetog Leopolda

1
Podijeli

Tokom boravka relikvije – tijela Sv Leopolda u Herceg Novom, neće biti dužih zabrana saobraćaja u centru grada. Moguće su samo kraće obustave radi prolaska povorke tokom dolaska i odlaska iz grada, obavještavaju iz hercegnovske Službe komunalne policije.

Obustava saobraćaja očekuje se sjutra između 13 i 16 sati, samo u periodu dok tijelo sa pratnjom ne dođe do parka bivšeg hotela „Boka“. Ovo se odnosi na dionicu Njegoševe ulice, od raskrsnice sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanka“) do Ulice Save Kovačevića.

Picerija i restoran

Saobraćaj će na toj dionici biti na kratko obustavljen i prilikom odlaska, 16. septembra, kako bi se omogućio nesmetan prolazak tijela i procesije, što je planirano u vremenu između 17 i 19 sati.
Službenici Komunalne policije i Centra bezbjednosti nadziraće događaj i pojačano raditi na regulaciji saobraćaja, kako bi osigurali da sve protekne prema planu.

Takođe, tokom ova dva dana linije gradskog saobraćaja iz pravca Igala će biti preusmjeravane od „Novljanke“ ka semaforima i dalje Jadranskom magistralom. Ovo će važiti od 15. septembra u 13 sati do sljedećeg dana u 19 sati.

1 komentar

  1. Da nije bilo ove manifestacije još bi smeće stajalo po parku izvodili kučiće da izvrše fiziološke potrebe. Ovo je primjer da umijemo kad treba srediti grad samo treba ,,nažalost razlog”?Molila bih odgovorne u ovom gradu da sve učine ,a najbolje kaznama da nauče građane kad i gde se baca smeće,šetalište je katastrofa. Trgovce treba najvećom kaznom kazniti zbog bacanja kartona i kutija u male kontejnere po gradu koji su predviđeni za papiriće i najmanje otpatke. Uzmite primjer Kotor ,Tivta i Dubrovačka, nebi ni mi trebali biti gori.

    21
    2

Ostavite komentar

*

code