Kragujevčani nagradili TO Herceg Novi

Kragujevčani nagradili TO Herceg Novi

1
Podijeli

Na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, u Kragujevcu od 24. do 26. novembra, Turistička organizacija Herceg Novi dobila je plaketu za II mjesto za najbolju promociju.

Nagradu i priznanje za kreativno i kvalitetno predstavljanje na kragujevačkom sajmu dodjelili su Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac – saopštili su iz stručpne službe TO HN.

Picerija i restoran

Pored toga, domaćini su dodjelili i nagradu zajedničkom štandu lokalnih TO Budve, Tivta, Novog i Bara za drugi najbolje uređeni izložbeni prostor na Sajmu.

Na kragujevačkom Sajmu ove godine okupilo se preko 80 izlagača iz regiona, što je privuklo i veliku medijsku pažnju za sva dešavanja na ovoj turističkoj manifestaciji. Tako je nakon svečanog uručenja priznanja na crnogorskom štandu, ekipa TV Kragujevac napravila i posebnu reportažu sa pojedinačnim predstavljanjem svih LTO iz naše zemlje:

– Predstavljanje turističke ponude Herceg Novog u Kragujevcu nastavak je uspješne promotivne kampanje u regionu, sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike i vansezonsku ponudu. Stoga je mnogobrojnim posjetiocima našeg štanda predstavljen bogat četvrodnevni program Dočeka Nove 2018. godine, koji Opština Herceg Novi i TO HN organizuju  prvi put na atraktivnoj lokaciji, u jednom od najljepših parkova u Crnoj Gori, u Parku Boka u centru grada – navodi se u saopštenju.

U istom kontekstu je, kako su kazali, i plan da se svakog vikenda u najvećim gradovima u Srbiji organizuje i promocija javnog dočeka Nove godine u Herceg Novom, podjelom flajera u tržnim centrima i na centralnim lokacijama.

1 komentar

  1. Da, kragujevacki sajam je vrlo prestizan, kako u urbanom, tako i u seoskom turizmu. Kragujevac je epicentar turizma i ove nagrade imaju veliku tezinu. Iskreno cestitke TO Herceg Novi koja je iza sebe ostavila gradove kakvi su Budva, Monako, Dubrovnik, Dubai, Mala Krsne i tresnjevo.

    4
    2

Ostavite komentar

*

code