KREATIVNE RADIONICE ZA MLADE I TALENTOVANE

KREATIVNE RADIONICE ZA MLADE I TALENTOVANE

133
0
Podijeli

Omladinski Kulturni Centar Herceg Novi od 15. januara počeće sa umjetničko – kreativnim radionicama koje će se realizovati u okviru istoimenog projekta.

Radionice su namijenjene mladima srednjoškolskog uzrasta i održavaće se u prostoru OKC-a, u zgradi Gaudi centra u Meljinama ( bivša zgrada Prvoborca ).

Picerija i restoran

Projekat će trajati 3 mjeseca sa preko 50 umjetničko – kreativnih radionica, projekcija filmova, panel diskusija i literarnih večeri. Kako je Radiju Jadran rekla koordinatorka projekta Senka Domović Bulut, ideja je da mladi koji imaju dar za umjetnost i žele da ga razvijaju, dođu u Centar, ali i da dovedu još mladih sa sličnim interesovanjima.
“Time će kulturni sadržaji biti pristupačniji svoj djeci i mladima koji će uz kreativno-edukativni program i obezbjeđenu logističku podršku Omladinskog centra, ali i ostalih institucija imati priliku za dalje razvijanje potencijala i talenta”.
U Centru će biti organizovano 8 kreativnih radionica iz oblasti muzike dizajna, fotografije, kreativnog pisanja, kreiranja instrumenata … Radionice će voditi novski umjetnici koji su aktivni u OKC-u, poput Draška Đukića, Vanje Vikala i drugih.
Zainteresovani mogu da se jave na e-mail okcentar.hn@gmail.com, ili u prostorijama Centra u Meljinama. Projekat „Omladinski kulturni centar” podržao je Fond za aktivno građanstvo (fAKT) uz podršku Američke ambasade, kroz program malih grantova (Democracy Commission, Small grants program), a realizovaće se u saradnji sa NVO „Sinestezija” i NVO „Urban Nova” iz Herceg Novog.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code