Početna Promo Kreće nova nagradna igra!!! „Novembarska kiša nagrada u Butik-u“

Kreće nova nagradna igra!!! „Novembarska kiša nagrada u Butik-u“

0

SC „Butiko“ iz Radanovića je zabočeo novu nagradnu igru „ Novembarska kiša nagrada u Butik-u“ koja će trajati u periodu od 01.11.2020. do 30.11.2020. godine.

Učešćem u nagradnoj igri kupci će imati priliku da osvoje vrijedne vaučere za kupovinu u prodajnim objektima koji posluju u sklopu SC Butiko. Ukupan nagradni fond će sadržati 13 šoping vaučera u vrijednosti od 50 i 100€.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi građani koji u periodu od 01.11.2020. do 30.11.2020 godine ostvare kupovinu u vrijednosti 15€ ili više u bilo kom objektu šoping centra Butiko. Sve što je potrebno jeste da prilikom trgovine u tržnom centru na fiskalnom računu za kupljenu robu na poleđini upišete sljedeće podatke – ime, prezime, adresu i broj telefona. Fiskalni računi potom ubacujete u kutije koje će biti postavljene na vidnom mjestu u centralnom hodniku SC Butiko.

Izvlačenje nagrada će se obaviti 4. decembra 2020. godine u 12h u SC Butiko, i svi dobitnici će svoje nagrade moći da iskoriste za kupovinu u prodajnim objektima centra do 15. januara naredne godine.

Imena dobitnika će se objaviti u dnevnim novinama „Pobjeda“, na Facebook stranici centra – @colliers.butiko i Instagram stranici SC Butiko –@butikoshoppingcenter, kao i našem zvaničnom sajtu www.butiko.me