Početna Društvo Krivične prijave protiv dva Novljanina i tri Kotoranina zbog ilegalnog posjedovanja oružja...

Krivične prijave protiv dva Novljanina i tri Kotoranina zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije

8

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Kotor su u proteklih 10 dana pretresima pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu i procesuirali pet osumnjičenih lica.

Kako saopštavaju iz Uprave policije, na području Herceg Novog policija je u dva pretresa pronašla i oduzela pištolj marke „Zastava“ cal. 7,65, 115 komada municije cal. 7,65 i pištolj marke „Beretta“ model 84-F u ilegalnom posjedu.

Picerija i restoran

Protiv M.R. (70) iz Herceg Novog i Đ.Ž. (23) iz Herceg Novog nadležnom tužiocu podnijete su krivične prijave zbog KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kotorska polcija je pretresima na više lokacija pronašla i oduzela pušku marke „TOZ“, pušku nepoznatog kalibra, pušku marke M-48, i ukupno 505 komada municije različitog kalibra. ODT u Kotoru je naložio da se protiv trojice Kotorana ,S.B. (51), N.B. (49) i N.B. (57), podnesu krivične prijave u redovnom postupku zbog nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih materij. Prema M.B. (48) iz Kotora tužilac će se naknado izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela. Pronađeno i oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

8 Komentari

  1. Pa sto im ne objavite imena da vidimo ko su ti kriminalci? Da vidimo mozda su osnivaci novih klanova po crnoj gori, ili su mozda posteni seljaci sto nisu politicki podobni pa im uzmite i to malo sto imaju…

  2. Sta se cini kod djeda od 70 godina nasli oruzije..Sprdate li se vi sa nama sto ne uzimate od ovih sa dosijeom?Ne njima jos i dozvolu za oruzije date tako da bar po tom pitanju budu legalni..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code