Početna Oko nas Kotor Krizni medicinski štab obišao ustanove u Boki: Opšta bolnica i Dom zdravlja...

Krizni medicinski štab obišao ustanove u Boki: Opšta bolnica i Dom zdravlja Kotor za primjer

6

Predstavnici Kriznog medicinskog štaba (KMŠ) obišli su zdravstvene ustanove u Boki i izrazili zadovoljstvo stanjem u zdravstvenim ustanovama u Kotoru.

Šef KMŠ dr Nermin Abdić kazao je da Opšta bolnica Kotor, koja od nedavno prima i COVID19 pacijente, odlično funkcioniše, da je u potpunosti opremljena i tehnički i kadrovski i da redovno obavlja preglede.

Iz razgovora sa ljekarima i sa pacijentima zaključak je da kotorska bolnica i Dom zdravlja predstavljaju dobar primjer svim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, kaže se u saopštenju.

Zaključeno je da građani Kotora i onih mjesta koja gravitiraju Opštoj bolnici Kotor imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Foto: Javna Ustanova Dom Zdravlja Kotor

Predstavnici KMŠ razgovarali su i sa predstavnicima Doma zdravlja Herceg Novi, Bolnice Meljine i Instituta Igalo, ali se ne navodi štp im je predočeno u tim zdravstvenim ustanovama I što je zaključeno.

6 Komentari

  1. Kotorska bolnica je sasvim ok, u poređenju sa drugim, n.pr. bolnicom Meljine i u smislu kadra, opremljenosti, opreme, odnosa visokog i srednjeg kadra prema pacijentima…U svakom pogledu.Daleko je to od odličnog, ali se tamo ipak nešto radi i ne izađeš iz nje gori gego što si ušao.To je činjenica!

    19
    6
  2. A sta bi mogao da izjavi za ove zdrastvene ustanove covjek ostao u soku kad je vidio ,kako i na koji nacin rade!Tuzno i zalosno !Da mi je Nermina 15 dana na mjesto direktora kako bi ih doveo u red !

    13
    9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code