Kroz Novi privremena zabrana saobraćaja sjutra zbog litije

Kroz Novi privremena zabrana saobraćaja sjutra zbog litije

18
Podijeli

Saobraćaj za sva vozila biće sjutra zabranjen od 17:30 do 18:15 h od raskrsnice Njegoševe ulice (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, u Herceg Novom, obavještavaju iz lokalne uprave.

Riječ je o privremenoj mjeri izmjene saobraćaja zbog bezbjednog odvijanja proslave crkvenog praznika Lazareve subote.

Picerija i restoran

Zahtjev za izmjenu saobraćaja podnijela je Pravoslavna mitropolija crnogorsko – primorska – arhijerejski protoprezviterijat hercegnovski, kazali su u Sekretarijatu za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

18 Komentari

 1. Smeta. Je li Beograd zatvori ulice radi religijskih dešavanja? Je li mogu da šetaju po šetalištu ili trotoarom? Treba da me ovakve stvari spriječe da mojim kolima dođem do mog stana u gradu kad ja hoću? O čemu pričamo? 2018-ta je godina. Sekularna država. O čemu pričamo?

  13
  21
  • А кад се затворе због машкара, карневала и других свакаквих разлога буниш ли се подједнако? Пошто живиш у центру требао би да знаш да главна улица није твоја приватна баштина и да како у Београду, тако и у Новом постоје нека правила за посебне догађаје о затварању улица.

 2. Kad se zakonski izreguliše da se punim imenom i prezimenom potpišete ispod ovakvih komentara i da se imenom i prezimenom zna ko je administrator koji objavljuje sve ovo, e onda će poneko morati i da odgovara za ono što servira svima nama da čitamo i čudimo se svakodnevno je li ovo moguće!

  7
  8
 3. Ovo ne komentarišu pravi bokelji kojih je sve manje u ovom gradu nego svi ostali dođoši koji nam upropastiše grad i ništa im nevalja ali isto neće da se vrate nazad

  19
  3
 4. Sto se mene tice nemojte ni iz kreveta ustajati kad ugledate ‘crvena slova’, imate prostor oko crkve pa se vrtite oko nje cijeli dan – ne ugrozavajte gradjane koji ne vjeruju

  23
  29
 5. Niko vas ne tjera da slavite crveno slovo ako to ne želite, a ovo pola sat zastoja možete prezivjeti ako nista 150 m pješke nije tesko nikome .

  43
  16
 6. Predlazem trajnu zabranu kretanja i vozila i ljudi s obzirom na sve predstioeće crkvene praznike a da umjesto policije i komunalne policije sve regulisu svestena lica, .

  28
  56
 7. Jesu li ovi normalni? Idemu nazad u srednji vijek? Hoće li se svako crveno slovo “slaviti” ovako, da odmah zatvorimo saobraćaj i grad za cijelu godinu?

  31
  66

Ostavite komentar

*

code