Kroz novske tvrđave “Game of Novi” 20. avgusta

Kroz novske tvrđave “Game of Novi” 20. avgusta

3
Podijeli

Za očekivati je da malo popusti tropski talas 20. avgusta kada iz NVO Orjen Outdoor najavljujuju neobičnu trku koja će „prolaziti“ kroz tri hercegnovske tvrđave, Citadelu, Forte Mare i Kanli kulu.
Ljubitelji trčanja, profesionalci ili rekreativci mogu početi s pripremama i prijavama za “Game of Novi” i trasu dugu 500 m + 75 D.

Prijave se do 20. avgusta mogu obaviti na linku, a biće „obustavljene“ sat prije početka trke.
Startnina je 10 eura i uplaćuje se na žiro račun 555-9001245632-26 Addiko banke sa naznakom: Prijava na trku Game of Novi.

Picerija i restoran

Organizatori napominju da je prijava potpuna samo sa urednim podacima i plaćenom startninom od 10 eura. Pun startni paket dobiće takmičari čija je prijava potpuna do 16. avgusta, a nakon toga takmičarima se ne garantuje pun startni paket za istu cijenu.

U startni paket spadaju: broj, iznenađenje sa logom trke, finišerska medalja, okrepa na cilju (voda, cedevita, voće ), elektronsko mjerenje vremena, kao i slobodan ulaz na tvrđave.
Svi učesnici dužni su da potpišu izjavu da na trci učestvuju na sopstvenu odgovornost. Obezbijeđene su i novčane nagrade za prva mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i medalje za 3 prvolplasirana u obje konkurencije.

Početak trke zakazane za 20. avgust je u 9 h.

Potpunije informacije do trke ažuriraće se na linku ili na telefon/viber +382 69 603 389.

Pokrovitelj trke je Turistička organizacija Herceg Novi, partner JUK Herceg Fest, a prijatelj trke kompleks Lazure & Marina Hotel.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code