KUD Igalo na “Kupusijadi“ u Mrčajevcima

KUD Igalo na “Kupusijadi“ u Mrčajevcima

4
Podijeli

Članovi KUD-a Igalo, na poziv KUD-a „FRA Čačak“ nastupiće na međunarodnoj manifestaciji „Kupusijada 2018“, koja će biti održana od 12. do 17. septembra u Mrčajevcima.

U okviru ove mini turneje omladinski ansambl KUD-a Igalo će imati tri nastupa, jedan na Kupusijadi, drugi u Čačku i treći u Atomskoj banji-Gornja Trepča.

Picerija i restoran

– Predstavićemo se sa tri koreografije: igre iz Crne Gore, igre iz Boke i na insistiranje domaćina sa igrom Tresenica, za koji su članovi KUD-a Igalo već dobijali priznanja i pohvale – navode iz ovog KUD-a.

Oni obavještavaju sve zainteresovane da je počeo upis novih članova svih uzrasta u prostorijama KUD-a Igalo u Norveškoj 27, kako u folklornu tako i izvorno-pjevačku sekciju. Upis se obavlja ponedjeljkom i petkom od 19h.

4 Komentari

  1. Hn, a sto boze sabrani???!!!! Tebi bi mozda vise imponovalo da gostuju bilo gdje, samo ne u Mrcajevcima!!! Zaboga ne tamo, to je selo, sta cete vi sa seljacima pa jos kupusijada???!!! Hn, da si bar jednom posao/la tamo, vjerujem da nebi vise propustio/la ni jednu god, sto nebi malo probao/la taj,, seljacki ” kupis. Taj miris i ukus nema nidje na svijetu. Njima srecan put i lijep provod, a ti bar na Tv-u pogledaj sta je ljepota zivljenja i pravo druzenje kakvog nema nidje na svijetu. Spusti se na zemlju i ne leti visoko, jer je bar neko od tvojih predaka, ako ne iz istog a ono bar iz priblizno lijepog sela.

Ostavite komentar

*

code