KULA SPREMNA ZA “SUNČANE SKALE”, SAMO DA NE BUDE KIŠE

KULA SPREMNA ZA “SUNČANE SKALE”, SAMO DA NE BUDE KIŠE

118
0
Podijeli

suncane skale 2013Prema riječima direktora festivala “Sunčane skale”, Slobodana Bučevca – sve je spremno da „Skale” zasijaju u punom sjaju na staro-novoj lokaciji – Kanli kuli, sjutra veče od 21h.
Bučevac je dodao da će scena biti montirana do večeras, za kada je zakazana i press konferencija na kuli u 20.30 min nakon koje će biti održana i generalna proba. Jedini problem moglo bi biti vrijeme, jer su meteorolozi za sjutra veče najavili kišu. No Bučevac se nada da će im ono ipak biti naklonjeno, jer nema više ni vremena ni finansija da se festival odlaže.
„Teško da ćemo moći da se „prebacimo” ili „pomjerimo”. Nadamo se eto da ćemo se „provući” jer druge nam nema. Previše je tu obaveza i oko smještaja učesnika, plaćanja, ali i nemamo više ni vremena, a ni finansija da festival prolongiramo za drugi dan”.
Podsjetićemo, 19. Sunčane skale počeće sjutra veče na Kanli kuli. Na jedinoj festivalskoj večeri predstaviće se 23 izvođača. Crnu Goru predstaviće 5 vokalnih solista: Pero Stefanović, Jelena Kažanegra, Ivana Martinović, Dejan Seferović i Marko Prentić. Pored njih, nastupiće i pobjednica Skala iz 2001 Ivana Banfić, kao i Kemal Monteno sa grupom Teška industrija, mlade nade hrvatske muzičke scene Bojan Jambrošić, pobjednik hrvatskog Idola, Igor Cukrov jedan od učesnika takmičenja Operacija Triumf, ali i gosti iz Azerbejdžana, Makedonije, Slovenije i Velike Britanije.
Karte za Sunčane skale po cijeni od 10 eura mogu se kupiti danas na prodajnom mjestu ispod Sat kule na trgu Nikole Đurkovića, ili sjutra od 17 h do početka festivala, na biletarnici ispred Kanli kule.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code