Početna Turizam ”Kumborsko veče”: Atmosfera u kojoj su turisti kao domaći

”Kumborsko veče”: Atmosfera u kojoj su turisti kao domaći

5

Manifestacija “Kumborsko veče” priređena je drugi put ovog ljeta u prostorijama mjesne zajednice (MZ) Kumbor za oko pet stotina gostiju, navode iz MZ Kumbor.

Predsjednik MZ Kumbor Milan Bošković kaže da je ponosan kako je manifestacija realizovana, kao i da je zadovoljan odzivom gostiju:

“Zahvalan sam sponzorima manifestacije TOHN i Opštini Herceg – Novi, kao i svima koji su pomagali u programu, što su učešćem doprinijeli da manifestacija bude realizovana na ovako zavidnom nivou”.

Pomoć u realizaciji programa “Kumborske večeri” pristigla je i od velikog broja volontera, a jedna od njih, volonterka Vesna Vučinić, ističe da se uprkos tome što živi i radi u Beogradu, u Herceg – Novom ne osjeća kao gost i da svoje slobodne dane rado provodi u vikendici u Kumboru. Navodi i da je izuzetno zadovoljna saradnjom sa MZ. Rado će pomagati i u organizovanju predstojećih manifestacija. Ističe da je Kumbor posebno mjesto u kojem se i turisti osjećaju kao mještani zbog jedinstvene atmosfere koju, kako kaže, imaju samo ovdje.

U bogatom kulturno – umjetničkom programu ovogodišnje “Kumborske večeri” učestvovala je dobitnica Zlatne lire na školskom državnom takmičenju, violinistkinja Tanja Bardek, koja se publici predstavila sa tri kompozicije: Koncert Komarovski, Beatles – Yesterday i John Groban – You rise me up, zatim pjesnikinja Milena Kramberger, dobitnica Povelje Branko Miljković i statue Čergar, koja je recitovala pjesme “Selo mog djetinjstva”, “Julska noć” i “Podari osmjeh”, kao i Mjesna muzika Đenovići, uz pratnju mažoret – kluba “Lili” i muzički sastav Egzodusi, koji je zabavljao prisutne do kasno u noć.

5 Komentari

  1. Hoce li se ikad na ovakvim dogadjajima nesto platiti iz svoga dzepa ili ce sve opstina. Gdje to po svijetu turisti piju i jedu na racun opstine. Opstinske pare su pare svih gradjana

    7
    4
  2. Fino organizovano, cekamo do sledece sezone da vidimo oce li kanalizacija i jos koji infrastrukturni projekat biti zavrseni . Prica se da je predhodni predsjednik ostavio sve projekte spremne samo da se realizuju.

    11
    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code