Početna Naslovna Kurs francuskog u Herceg Novom

Kurs francuskog u Herceg Novom

0

Francuski jezik je poslije engleskog drugi međunarodni jezik i govori se na pet kontinenata. Za 130 miliona ljudi je materinji jezik. Govori se u Belgiji, Francuskoj, Švajcarskoj , Luksemburgu, Monaku, Kanadi, u Sjevernoj i Centralnoj Africi, Madagaskaru, Tahitiju…… turizmu, poslovnom svijetu, u bankarstvu….

Većina međunarodnih organizacija se nalaze u frankofonim zemljama. U Belgiji, Commission européenne Bruxelles, UNESCO, OIF, Paris Francuska, Nations Unies, Croix rouge Ženeva, CIO , FIFA, Lozana Švajcarska, BEI finances Luksemburg…
Francuski jezik se govori u najpoželjnijoj i najposjećenijoj destinaciji na svijetu, Parizu.
FRANCUSKI je jedan od dva službena jezika Ujedinjenih nacija.

Jedan od dva službena jezika Savjeta Evrope i Evropske Unije je FRANCUSKI….
Pored engleskog, francuski je službeni jezik Olimpijskog komiteta, Međunarodne organizacije Crvenog krsta i polumjeseca, kao i službeni jezik u oko 60 država svijeta.
Frankofona kultura ima bogatu književnost, muziku, nauku, istoriju, sport, modu, kozmetiku….

Francuski jezik olakšava pristup radnim mjestima u međunarodnim organizacijama, turizmu, poslovnom svijetu, bankarstvu….

U Aveniru te čekaju zanimljive aktivnosti, pripreme za DELF (međnarodne diplome) , odlični profesori, lektori francuskog jezika, volonteri Erazmus programa, učešće na festivalima…

Prijave i informacije o kursu možete dobiti na broj telefona 067 211 351

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code