LAKŠE SE DIŠE NA TIVATSKOM AERODROMU

LAKŠE SE DIŠE NA TIVATSKOM AERODROMU

84
0
Podijeli

aerodrom_TivatPutnicima na tivatskom Areodromu biće od danas mnogo  prijatnije jer radnici podgoričkog „Termo-inženjeringa“ intenzivno rade na sanaciji kvarova na sistemu za klimatizaciju terminalne zgrade Aerodroma u Tivtu.

– Očekuje se da će sistem profunkcionisati znatno bolje, nego je to bilo prethodnih dana, a od sjutra ujutru vjerujem da će sve biti u potpunosti regulisano – rekao je za Radio Jadran direktor tivatskog aerodroma, Ranko Bošković. Već tri noći radnici u vrijeme kada se ti radovi mogu izvoditi, obavljaju popravke klime. Od ukupno 8 kompresora, šest je radilo povremeno ili nikako, četiri će biti zamijenjena novim, a na dva će biti obavljena opravka kvarova. Istovremeno će se odraditi i dodatna izolacija u klima-kanalima, tako da će klimatizacioni sistem biti doveden u operativno stanje koje će omogućiti normalan rad.

Klima poptuno funkcioniše na dva dijela Aerodroma, a to su čeking sala i odlazeći gejt. Najproblematičnije je u dijelu gdje se nalaze zaposleni, ali nakon današnjeg testiranja popravljenih i renoviranih kompresora i tu će sjutra biti mnogo prijatnije, kazao nam je Bošković.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code