Početna Društvo LAŽNA UZBUNA JEDNOG RODITELJA?

LAŽNA UZBUNA JEDNOG RODITELJA?

0

bus1Na Ivanova korita, jutros je otišlo oko 100 učenika od prvog do petog razreda hercegnovske Osnovne škole „Dašo Pavičić”. Ali, sedmodnevni boravak u “školi u prirodi” započeo je uzbunom, zbog kako nam je napisao jedan od roditelja, neodgovarajućeg i nebezbjednog autobusa. Iako su roditelji negodovali, autobus je, navodi on, odveo djecu.
Poslao nam je i fotografije guma za koje smatra da su “ćelave” , kao i izgled čitavog autobusa. Kako navodi, htio je da slika i unutrašnjost vozila koje je bilo prljavo, ali to vozač nije dozvolio. On ističe da je i po troje djece bilo smješteno na jedno sjedište. bus3Direktor OŠ “Dašo Pavičić”, Nikola Stojanović nije bio na ispraćaju djece, ali kaže da je u razgovoru sa nastavnicom Ivankom Đečević dobio potvrdu da je ovaj roditelj tendeciozno i namjerno pokušao da izazove negodovanje drugih roditelja i to bez ikakvog razloga.
– Odgovorno tvrdim da to što je vama napisano nije tačno i da je sve smišljeno sa namjerom da se naša škola kompromituje, a koji je razlog za to nisam siguran, možda je želio i nekog drugog prevoznika da angažuje – kaže Stojanović.
U svakom slučaju uopšte nije bilo potrebe da se diže prašina – dodaje on. Ako se dokaže suprotno, škola će prekinuti saradnju sa privatnim preduzećem “Keković” iz Danilovgrada.
Djeca su, što je najvažnije dobro doputovala i smještena.
bus gumeI našem radiju je Đečevićka potvrdila da je autobus ispravan. Ne bi pustila djecu prije provjere.
– Na kraju krajeva i moje dijete je u autobusu, zar mislite da u nešto sumnjam da ga ne bih odmah vratila kući!? A dijete tog roditelja koji vam se žalio nalazi se u sasvim drugom autobusu i dobro je i ne znam zašto se taj otac uopšte buni. Smatram da to nije u redu i da bez potrebe diže paniku – rekla je vidno ogorčena nastavnica.
Iz autoprevoznog reduzeća „Keković”, demantovali su takođe da njihovi autobusi nisu u dobrom stanju. Jedan iz njihoovg voznog parka danas je vratio djecu iz OŠ “Ilija Kišić” koja su protekle sedmice bila u istom odmaralištu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code