Početna Servis Larvicidni tretman i zadimljavanje komaraca

Larvicidni tretman i zadimljavanje komaraca

7

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, obavještava građane da će se sjutra obaviti larvicidni tretman komaraca na području opštine Herceg Novi, a potom i zadimljavanje komaraca 3. i 4. avgusta, u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima.

Larvicidno tretiranje komaraca se sprovodi na područjima kao što su bare, otvoreni vodotoci, gradska groblja i septičke jame. Zadimljavanje odraslih formi komaraca obavlja se od 15. juna do 1. septembra na području opštine, od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ulici Sava Ilića, Njegoševoj, Save Kovačevića, pojas uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalni put duž Rivijere.

Zadimljavanje obuhvata i javne zelene površine oko stambenih objekata, te naselje Njivice, Sutorina, Drenovik, Servisna zona, Igalo, Gomila, Sušćepan, Čela, Podi, Zelenika, Kuti, Bijela do Bijelske Vale.

7 Komentari

  1. Hocete li ove godine zaprasivati i kroz nase naselje,do prije tri godine jeste,a sad ste nas zaboravili?
    Od stambeno komunalnog-do Cvijetnog Centra?
    Hvala….

  2. A Jošica i Đurići (Kamenari)? Koliko znam i ova dva mjesta pripadaju opštini Herceg Novi! Ili mislite da kod nas nema komaraca? Dođite malo i do nas!

  3. Da li je neko zvanično obavijestio komarce da bi ovo trebalo da im škodi? Posljednjih nekoliko godina nemam utisak da se komarci nešto potresaju oko ovog “zadimljavanja”. Što se efekta tiče, izgleda kao da prskaju čistom vodom.

  4. Sto vise lazete ovaj narod??!!!! Ako hoces uvece da sjedis na terasu ili u dvoristu, komarci ne da piju krv nego i oci vade!!!! Bez,, autana” ili spirale ne izlazi vani!!!! Vec par godina se ne zaprasuju ili ako vec radite onda to nije dovoljno.

    10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code