Početna Naslovna Lazure Hotel & Marina priprema proljećne praznike, Uskrs, 1.Maj, sezonu, restoran i...

Lazure Hotel & Marina priprema proljećne praznike, Uskrs, 1.Maj, sezonu, restoran i bar ponovno otvoreni

2

Nakon duge pauze, više od mjesec, Lazure hotel je prošlog četvrka ponovno otvorio restoran Augusto i njemu pripadajuću omiljenu terasu brojnih Novljana.

Foto: Lazure Hotel & Marina

-Svakog dana od 8 do 21 h terasa je otvorena, kako za goste hotela tako i za mještane. Osim redovnog menija, svaki dan imamo neku posebnu ponudu za sve goste koji dolaze jutrima da uživaju na ovoj predivnoj sunčanoj terasi- ističe izvršna direktorka Lazure Hotel & Marina, Anna Martynova.

Pripreme za sezonu u hotelu i cijelom kompleksu Lazure su u punom jeku. Iako je hotel otvoren još od 11. februara, pravi se početak sezone očekuje posljednjeg vikenda u aprilu i prvog vikenda u maju:

– Tada se poklapaju dva velika praznika za goste sa naših glavnih emitivnih tržišta – Uskrs i Prvi Maj. Lazure hotel je za tu priliku pripremio posebnu ponudu i pakete sa polupansionom i popustima za djecu.Tako, na primjer, tokom cijelog aprila, Lazure hotel nudi smještaj u svojim dizajnerskim sobama po cijeni od 89 €, sa uključenim doručkom i neograničenim korišcenjem SPA centra. Za sve one koji konačno žele odmoriti i prepustiti se uživanju u suncu, moru, Spa ponudom i odmoriti od kuhanja, Lazure je mjesto gdje treba ići ovog proljeća- preporučuje Martynova.

Foto: Lazure Hotel & Marina

Jedna od velikih novosti Lazure hotela je i dolazak novog chefa koji je preuzeo gastro scenu kuhinje Lazure hotela. Chef Pablo Enrique Fernandez svoje je iskustvo sticao u najrenomiranijim hotelskim kuhinjama svijeta.

– Nakon što je prošle godine kao turista boravio u Crnoj Gori, odlučio je ovdje ostati duže vrijeme i uživati u čarima ove zemlje, radeći u jednom od najljepših boutique hotela Crne Gore. Kako i sam kaže, ovo je jedna posebna zemlja i ima jako puno toga u ponudi- dodaje Martynova.

Uz staro renovirano kameno zdanje Lazaret, pretvoreno u ekskluzivni Hotel Lazure, izvanredno je uklopljena nova zgrade hotela i apartmana:

-Građevinski radovi su skoro gorovi, a završni radovi i uređenje terena treba da budu dovršeni do sredine maja. Jako smo zadovoljni interesovanjem kupaca za apartmanski dio nove zgrade. Vrlo brzo očekujemo formiranje zajednice vlasnika i stanara, koja će uživati u ambijentu ove prekrasne lokacije tokom cijele godine- priča Martynova.

Foto: Lazure Hotel & Marina

Takođe, u ovom rizortu očekuju veliku popunjenost istorijske zgrade hotela već od maja do sredine oktobra.

– Planiramo i mnoštvo događaja za ovu ljetnu sezonu. Koliko vidimo, ona će definitivno biti mnogo bolja od prethodne. U svakom slučaju, mi ćemo, kao i uvjek, biti spremni i radujemo se dočeku naših novih i stalnih gostiju- zaključuje Anna Martynova.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code