Početna Naslovna Lazure Hotel&Marina s velikim planovima u 2020. godini

Lazure Hotel&Marina s velikim planovima u 2020. godini

0

Nakon kratke jednomjesečne pauze luksuzni Hotel Lazure u Meljinama, prepun novih ideja, s velikim planovima za 2020. godinu, ponovo je otvoren od 1.februara.

Gradnja depadansa preko puta renoviranog hotela Lazure ide prema planiranoj dinamici.

– Demontirali smo juče kran, uskoro počinjemo izradu fasade i montažu prozora i vrata. Do juna zgrada će već izgledati dobro. Otvaranje hotelskog dijela planiramo za april 2021 godine – navodi izvršna direktorka LAZURE Hotel & Marina, Anna Martynova.

Zagrijavajući se već Danom zaljubljenih, 14. februara, iz menadžmenta hotela Lazure nude posjetiocima da taj dan provedu u SPA centru, da uživaju u masaži, a onda da nastave sa romantičnom večerom uz živu muziku.

-Sve to košta 100 eura za 2 osobe ukupno. Takođe, imaćemo posebnu ponudu kolača i makarona za one koji žele napraviti slatki poklon za svoje najmilije. Više detalja je dostupno ovdje.

Zatim dolazi naš najznačajniji događaj u februaru – drugo izdanje Vinskog salona, organizovano zajedno sa Companiom De Vinos. Prošlogodišnji Vinski salon privukao je toliko posjetilaca da smo se ove godine odlučili održati ga u toku dva dana – 21. i 22. februara – od 14 do 20 sati-najavljuje izvršna direktorka Lazure Hotel & Marina, Anna Martynova.

Foto: Alexeyslay

Lista učesnika upotpunjena je vinarima iz Francuske i Italije, kao i više vinarija iz regiona. U večernjim satima 22. februara, u hotelu Lazure je Vinska večera sa 4 jela i 4 odabrana vina iz Salona.

Potpuni popis učesnika, cijene ulaznica i večera dostupni su na FB stranici događaja: Wine Salon 2nd Edition

Wine Salon 2nd Edition

Drinks event in Herceg Novi, Montenegro by Lazure Marina & Hotel and Compania de Vinos Montenegro on Friday, Feb…

Donatorski Bal pod maskama

Prvi put u ovom lijepom zdanju 1. marta biće upričen donatorski Bal pod maskama, uz nastup Ane Stajdohar.

– Ove godine Bal će biti otvoren za sve koji su voljni uživati u ovom događaju i donirati u korist poboljšanja gradske infrastrukture za djecu. Više detalja stiže uskoro i biće objavljeno zasebno. Dalje od 17. do 20. marta Lazure zajedno sa Udruženjem marina Crne Gore i Udruženjem marina Hrvatske organizuje prvi nautički workshop. Jedan dan, odnosno 19. mart – biće otvoren za javnost, tako da svi koju su zainteresovani za nautičku industriju dobrodošli su da posjete štandove hrvatskih i crnogorskih kompanija koje učestvuju u radionici- navodi Martynova.

Ovdje svakako imaju i dosta planova za početak ljetne sezone (osim organizacije brojnih vjenčanja po kojima su već postali prepoznati), ali žele da ih zadrže u tajnosti neko vrijeme.

Foto: Rajko Garić

Spa veče i Spa jutro

Spa centar je takođe ponovo otvoren i od februara osim već popularne ponude “Spa veče” (17:00 – 20:00) napravili su dodatnu za “Spa jutro” (od 08:00 do 12:00). Ona podrazumijeva korišćenje svih sadržaja Spa (bazena, saune, Jacuzzi I teretane). U ovo vrijeme boravak je samo 15 eura po osobi. Takođe, u Spa centru moguće pohađati sjajne časove yoge, TRX i zumbe. Više informacija i rezervacije spa@lazure.me I 069 311 315 (Recepcija Spa/viber).