Početna Društvo Lijep gest: Auto škola Vlačić besplatnom obukom nagradila učenicu generacije, Jovanu Terzić

Lijep gest: Auto škola Vlačić besplatnom obukom nagradila učenicu generacije, Jovanu Terzić

5

Gimnazijalku JUSMŠ Ivan Goran Kovačić Jovanu Terzić, koja je proglašena učenicom generacije za školsku 2017/2018 godinu, Auto škola Vlačić je nagradila besplatnom obukom za vozača B kategorije.

Vlasnik Auto-škole Slobodan Vlačić nam kaže da je  bio vođen idejom da sve vrijedne i mlade ljude treba prepoznati i dodatno motivisati.

-Jovana je odlična učenica Gimnazije i sjajna plivačica, učesnica Olimpijskih igara. Takav trud i zalaganje treba nagraditi. Ovo je moj doprinos, jer smatram da uvijek treba motivisati naše mlade i pokazati da znamo  da cijenimo njihov trud i da vjerujemo u njih-ističe Vlačić.

Društvena odgovornost i nagrada poput ove primjer su dobre prakse, a iz Auto-škole “Vlačić”  se nadaju da će i drugi slijediti njihov primjer.

5 Komentari

  1. Lijepo je to kad bi bilo stvarno iskreno i pravedno.Nekad nije bilo ni Luče,jer je vrlo teško izdvojit najbolje,pitanje je ko to procjenjuje i ko ima za to pravu licencu,svega su se stariji nagledali kroz život…..dosta su đeca poštenija i iskrenija.

  2. Ove godine poziciju ucenika generacije djele dvije djevojke i to su Jovana Terzic i Anja Ticic, a takodje jos jedna djevojka kao predstavnik strucnih skola. A tu je i 31 ucenik sa odlicnim uspijehom tokom cijelog skolovanja i diplomom LUCA . Cestitam svima , al ne razumijem samo jedna nagrada za takvu mladost , nek je na cast opstini i ostalim privatnicima .

    11
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code