Likovni radovi djece i omladine Dnevnog centra u Igalu

Likovni radovi djece i omladine Dnevnog centra u Igalu

724
2
Podijeli

dnevni centar radovi 21215Povodom 3. decembra – Dana osoba sa invaliditetom sjutra će u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju u Igalu biti otvorena izložba likovnih radova djece i omladine Dnevnog centra.
Biće predstavljeni radovi 16-oro korisnika uzrasta od 7 do 27 godina. Riječ je o likovnim djelima djece i omladine, koji su se uprkos teškoćama u razvoju dobro snašli u različitim tehnikama, dekupažu, mozaiku, akvarelu, kombinovanoj tehnici. Njihovi radovi biće izloženi u prostorijama Dnevnog centra i donatorskoj kućici u dvorištu.
Izložbu će u 12 otvoriti predsjednica opštine, Nataša Aćimović.
Iz Dnevnog centra stiže i lijepa vijest da je konačno kompletirana sva dokumentracija za izgradnju Dnevnog centra u Sutorini na mjestu stare škole. Prema riječima direktorice, Dragice Kosić, prošli su put od tri godine od izmjene DUP-a do usvajanja urbanističkog projekta u Skupštini. Zahvaljujući sredstvima na konkursu Igara na sreću Crne Gore, izrađen je projekat Dnevnog centra.
Kakva je dalja sudbina ovog poduhvata, zavisi od nadležnih u opštini. dnevni centar radovi 21215 2 dnevni centar radovi 21215 1

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code